ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Κατανομή έκτακτης επιχορήγησης σε δήμους λόγω κορονοϊού – Τι παίρνει ο Δήμος Αιγιαλείας

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών η κατανομή της έκτακτης επιχορήγησης των δήμων της χώρας, ύψους 50 εκ. ευρώ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορονοϊού.

Σχολεία: Πάνε για άνοιγμα όλα στις 7 Δεκεμβρίου - Το πλάνο για τα εστιατόρια

Συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο προβλέπει να ανοίξουν όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες,

Πρωινή διακοπή νερού στη Ροδιά την Τρίτη


Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης,

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. έδωσε τη λύση στην οδό Κλεισούρας

Όπως είναι γνωστό, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. σύντομα θα αλλάξει διεύθυνση και θα μετακομίσει στην οδό Κλεισούρας στην οποία τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι μια μικρή οδός η οποία εξυπηρετεί το πρώην ΙΚΑ, το 1ο Λύκειο Αιγίου, το ίδρυμα αγάπης μέλαθρον "ο Άγιος Χαράλαμπος" και οσονούπω και το ΕΚΑΜΕ.

Αίγιο: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για την ένταξη του έργου του διυλιστηρίου στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

«Αυτά που η κυβέρνηση της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατάφερε να επιτύχει  σε μερικούς μήνες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε σε 5 χρόνια»,

«Μαθαίνουμε στο σπίτι»: Το πρόγραμμα των τηλεμαθημάτων στην ΕΡΤ2 από Τρίτη 24/11 έως Παρασκευή 27/11

Στην υπηρεσία της εκπαίδευσης, επέστρεψε ΕΡΤ2 μέσω της προβολής της επιτυχημένης ειδικής τηλεοπτικής ζώνης εξ αποστάσεως μαθημάτων «Μαθαίνουμε στο σπίτι», που απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Χ. Γούτος: «Αποδείχθηκε ότι η λύση Καλογερόπουλου - Καραΐσκου στο θέμα των σκουπιδιών... είναι για τα σκουπίδια"!

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καραΐσκος, ένιωσε την ανάγκη,την Παρασκευή, να δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει τα ΜΜΕ για το θέμα των σκουπιδιών.

Δήλωση Γιώργου Ντίνου (Προέδρου Δ.Σ. Αιγιαλείας) με αφορμή ανακοίνωση της «Ποιοτικής Αιγιάλειας»

Ευτυχώς για τους δημότες του δήμου Αιγιαλείας, η κα Ψυχράμη, δεν είναι αυτή που αποφασίζει για την τύχη τους και την τύχη των δημοτικών πραγμάτων.