ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ο Νίκος Αναδιώτης κοινώνησε εν μέσω καραντίνας: «Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου»


Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πως πιστεύει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία και έκανε γνωστό πως εν μέσω καραντίνας μετάλαβε τόσο εκείνος, όσο και η οικογένεια του!

Γεμάτος από ζελέ «Salps» ο Κορινθιακός Κόλπος (ΦΩΤΟ)


Ένα περίεργο είδος ζελέ έκανε την εμφάνισή του στις ακτές του Κορινθιακού. Xθες στην παραλία Λουτρακίου εμφανίστηκε ξανά, με τους λουόμενους να μην ανησυχούν και να κολυμπούν ανάμεσά τους.

Πανηγυρίζει το εξωκκλήσιο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Λόγγο


Την Πέμπτη, 21 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων θεοστέπτων βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης,

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας στην αγορά του Αιγίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Υποσχεθήκαμε προεκλογικά πως θα είμαστε στο πλευρό των Εμπόρων και της επιχειρηματικότητας όχι μόνο στα εύκολα αλλά στα δύσκολα και στα προβλήματα!

Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ενδοοικογενειακή Βία

Θεματική εκδήλωση μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας:

https://dikepaigialeias.gr/ekpaideuomaste-spiti/

Η αναδιάρθρωση της κορινθιακής σταφίδας στο επίκεντρο της συνάντησης Θ. Βασιλόπουλου - Δ. Καλογερόπουλου


Η αναδιάρθρωση της κορινθιακής σταφίδας αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα στη συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 στο Δημαρχείο στο Αίγιο.

Αυξάνεται το όριο στα αντισηπτικά ανά καρότσι στο σούπερ μάρκετ

Μέχρι τρία αντισηπτικά ή καθαρό οινόπνευμα θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται οι καταναλωτές αντί για δύο που ίσχυε έως σήμερα, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υγείας.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας: Τα δρομολόγια από Παρασκευή 15/5/2020 έως και Δευτέρα 18/5/2020

Σας ενημερώνουμε πως από Παρασκευή 15/5/2020 έως και Δευτέρα 18/5/2020 τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αχαΐας θα είναι τα ακόλουθα:

1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας: Τα δικαιολογητικά εγγραφής στην Α΄ Τάξη για τη σχολική χρονιά 2020-2021


Παρακαλούνται οι γονείς που θα εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α΄ Τάξη του σχολείου τη σχολική χρονιά 2020-2021, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 και 8, του άρθρου 7, του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109/Α), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α) πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Τεμένης


Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Τεμένης οργανώνει η Κοινότητα μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης, την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 10. 

«Να υπάρξει επιτέλους μέριμνα για το δικηγορικό λειτούργημα» - Επιστολή Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου προς τον Πρωθυπουργό




ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ», εδρεύοντος στο Αίγιο, οδός Κορίνθου και Θέμιδος 1, νομίμως εκπροσωπουμένου

Αμβρόσιος: Απειλεί την Κεραμέως ότι θα την αφορίσει αν δεν πάρει πίσω τα περί Θείας Κοινωνίας


Με αφορισμό απειλεί την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας: Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Η ανάγκη να φροντίσουμε τη συντροφικότητα στις μέρες μας»


Την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 18:00, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις»,