ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας στους χώρους του ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα»


Στον φιλόξενο χώρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Η Μικρή Παρέα» ξεναγήθηκαν χθες ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας Θεόδωρος Κακός και Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με το ΚΔΑΠ «Η Μικρή Παρέα».

Τρόπος επαναλειτουργίας σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής από 1η Ιουνίου


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τον τρόπο επαναλειτουργίας σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μετά τη λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας τους.

Αιγιάλεια: Έτοιμοι για επανεκκίνηση του Πολιτισμού – Τα πλάνα της ΔΗΚΕΠΑ για το καλοκαίρι


Η μάχη της ζωής και της κανονικότητας ενάντια στον κορονοϊό φαίνεται να κερδίζεται, για την ώρα τουλάχιστον, και μ' αυτό το σκεπτικό ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Αιγιαλείας έχει βάλει μπροστά τις μηχανές του εδώ και λίγες μέρες για να σχεδιάσει το πολιτιστικό-καλλιτεχνικό-ψυχαγωγικό κομμάτι του φετινού καλοκαιριού.

Αίγιο: Το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων - Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου


Ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας ανακοίνωσε το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το οποίο θα ισχύει από την Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας (25-5-2020 έως 31-5-2020)


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (25-5-2020 έως 31-5-2020), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές:

Ανοίγουν 1η Ιουνίου τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών για τα παιδιά του Δημοτικού


Η στήριξη της επιχειρηματικότητας βρέθηκε στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

Τι είναι τα "ζελεδάκια" που εμφανίστηκαν σε Αιγιάλεια και Κορινθία

Μετά τον κορωνοϊό και τσούχτρες; Ανησυχία έχει προκαλέσει σε λουόμενους σε παραλίες της Αιγιάλειας και της Κορινθίας το γεγονός ότι σε θάλασσες των περιοχών αυτών έχουν εμφανιστεί "ζελεδάκια"

Αιγιάλεια: Ανακοίνωση για τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης –ΚΔΑΠ


Σύμφωνα με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Εσωτερικών ανακοινώνουμε  ότι 

Για την πορεία των εργασιών στο δρόμο Αίγιο - Φτέρη - Καλάβρυτα ενημερώθηκε ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Την εξέλιξη σημαντικών οδικών έργων, που εκκρεμούν εδώ και χρόνια, παρακολούθησε την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,

Πόσες συσκευασίες αντισηπτικών θα δοθούν στις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά) της Αιγιάλειας


Απόφαση κατανομής συσκευασμένου αντισηπτικού για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνoϊού (COVID-19), υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Eγκαίνια ιερού παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου Παλαιάς Κουλούρας Αιγίου


Την Κυριακή 31 Μαΐου, θα τελεστούν τα εγκαίνια του ιερού παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου Παλαιάς Κουλούρας Αιγίου.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας: Διαδικτυακή ομιλία μέσα από τη πλατφόρμα της ΔΗΚΕΠΑ το Σάββατο 30 Μαΐου

Τον τελευταίο καιρό το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» έχει αναπτύξει μια ωραία συνεργασία με το Δήμο Αιγιαλείας και τη ΔΗΚΕΠΑ.

Η απόφαση για το Κιάτο-Ροδοδάφνη και οι επιπτώσεις για τη Γραμμή 4 του Μετρό


Έντονο προβληματισμό στο αρμόδιο υπουργείο Υποδομών και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας,