ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Νέο Σαλμενίκο: Μια πλατεία-χωράφι, ένα γήπεδο για… πρόβατα και μια ανύπαρκτη παιδική χαρά

Την ώρα που στην πόλη του Αιγίου γίνεται ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, τα χωριά της περιοχής μας δείχνουν να είναι αφημένα στην τύχη τους και στην καλή θέληση των κατοίκων για συντήρηση:

Η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. για το θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού Εύας Κοταμανίδου

Η μούσα του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η σπουδαία ηθοποιός και πολιτικός Εύα Κοταμανίδου, που συνέδεσε το όνομά της με τον πολιτισμό της Αιγιάλειας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Απόφαση - πρόκληση για την μεταφορά των απορριμμάτων

Η λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων που υποσχόταν ο κ. Καλογερόπουλος αποδίδει καρπούς και οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην μεταφορά απορριμμάτων τρίβουν τα χέρια τους!

Παράταση στο lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας

Το lockdown είναι εδώ και θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα μετά τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή έως τις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Αλεξοπούλου για μεσαία τάξη: Mειώνουμε τις ασφαλιστικές εισφορές και ρυθμίζουμε παλιές οφειλές

Με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μας, αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά εμπράκτως το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τη μεσαία τάξη.

Αίγιο: Έκλεβαν ρεύμα έχοντας συνδέσει απευθείας καλώδια από τα σπίτια τους σε στύλους της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας,

Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Δύο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά στη Τέμενη γιατί κάποιος αποφάσισε πως δεν έχουν δικαίωμα στη ζωή

Ακόμη δύο σκυλιά που φρόντιζαν εθελοντές στο Αίγιο βρέθηκαν νεκρά, κι αυτά από ανθρώπινο χέρι.

Συλλυπητήριες ευχές της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου

Η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη