ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η «Γκόλφω» πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία στους θεατές του αρχαίου θεάτρου Αιγείρας (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της «Γκόλφως» του Σ. Περεσιάδη στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑ Αιγιαλείας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Ίδρυση νέου σωματείου με την ονομασία «Φιλοπρόοδος Όμιλος Ακράτας – Γιώργος Λεφεντάριος» στην Ακράτα

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην Ακράτα η συστατική πράξη ενός νέου σωματείου με την ονομασία «Φιλοπρόοδος Όμιλος Ακράτας – Γιώργος Λεφεντάριος».

Καθαριότητα και Περιβάλλον στις προτεραιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων

Εξαρχής με την ανάληψη των καθηκόντων της η πλειοψηφία του κοινοτικού συμβουλίου είχε θέσει ως άμεση προτεραιότητα την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος στην Κοινότητα Σελιανιτίκων.

Σύλλογος Αλυκής: 1ος εθελοντικός υποβρύχιος καθαρισμός – Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία

Το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος»,

Α.Ο. Αιγιαλέων: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Πατρινού παίκτη Φώτη Μούρτζη

Η διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων ανακοινώνει σήμερα την απόκτηση του Πατρινού παίκτη Φώτη Μούρτζη, ο οποίος θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας για τη σεζόν 2020-21!

Αίγιο: Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την Ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου – Τι αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας ομόφωνα αποφάσισε να εγκρίνει τις προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για την εκτέλεση του έργου

Ενέργειες του Ι. Φωτήλα να βρεθεί λύση για τους 35 κατολισθήσιμους- κατολισθαίνοντες οικισμούς της Αιγιάλειας

Επίσκεψη στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ) πραγματοποίησε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας.

Οι ΚΑΔ που δικαιούνται μείωση ενοικίου Ιούλιο και Αύγουστο

Η ρύθμιση για τη μείωση ενοικίου αφορά επαγγελματικές μισθώσεις και ωφελούμενες θα είναι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που εξακολουθούν να πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.