ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Ήλιος Σελιανιτιίκων: "Δωρεάν Εκπαιδευτική Δραστηριότητα στη Βασική Ρομποτική και Προγραμματισμό (Scratch)"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων Ήλιος απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για όσους/όσες νέους/νέες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στη δωρεάν e-learning δραστηριότητα

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστραλίας στο Αίγιο

Το Αίγιο επισκέφθηκε η Πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα, στην Ρουμανία και στη Βουλγαρία, κυρία Alison Duncan, μετά από σχετική πρόσκληση του Γεωργίου Λατάνη, Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕλληνοΑυστραλών Συλλόγων.  


Η κυρία Duncan, συνοδευόμενη από την υπεύθυνη του Διπλωματικού Γραφείου της Αυστραλιανής Πρεσβείας, κυρία Lousi Kafalgian, τον κ.Λατάνη και τον κ. Κωνσταντίνο Σιμώνη που είναι επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕλληνοΑυστραλών Συλλόγων, αρχικά επισκέφθηκε το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, όπου την υποδέχτηκε, εκ μέρους της Δήμου Αιγιαλείας, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο οποίος, επεσήμανε τα τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής και της παρέδωσε και ένα αναμνηστικό δώρο.



Στη συνέχεια η Πρέσβειρα ξεναγήθηκε στο κτίριο και τόσο αυτή όσο και οι συνοδοί της έμειναν ενθουσιασμένοι από το χώρο και τα εκθέματα, εστιάζοντας στο Μουσείο Ψηφιακών Εκθεμάτων Αιγιαλείας, στα πορτρέτα των Αιγιωτών Δημάρχων και στην μουσική έκθεση «Εύφωνες Μνήμες».




Μετά το Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, όπου παρέλαβε από τον π. Αθανάσιο Λιακόπουλο, προϊστάμενου του Μητροπολιτικού Ναού, αναμνηστικό δώρο εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιερώνυμου.

Η Πρέσβειρα σε δηλώσεις της ανέφερε ότι ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Αιγιαλείας και την Ιερά Μητρόπολη για την φιλοξενία, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας.



52ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, 26-29 Σεπτεμβρίου 2024: Εκκίνηση στο Αίγιο με προορισμό τη Λευκάδα!

Αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 52ου Διεθνούς Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, μιας παραδοσιακής Regularity εκδήλωσης Κλασικών οχημάτων, που διοργανώνει για πάνω από μισό αιώνα η ΦΙΛΠΑ.

Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου


H τακτική (δια ζώσης) συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»,

Παναιγιάλειος: Οριστική συμφωνία με ποδοσφαιριστές


Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την οριστική συμφωνία με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Με επιτυχία η 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών

1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου: Αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς


Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός