ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία – Επαναλειτουργία σε πλήρη σύνθεση και με εκτεταμένη χρήση της μάσκας

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη, και ο Υφυπουργός, Βασίλης Διγαλάκης, συμμετείχαν σήμερα

Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το Σωματείο «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς»

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου «Αγηνόδωρος ο Αιγιεύς». 

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στη Δυτική Ελλάδα την Τετάρτη 19 Αυγούστου

Στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή) θα βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπως αποτυπώνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Εξοντωτικά τιμολόγια άρδευσης και εκβιαστική τακτική κατά των αγροτών

Τώρα που οι αγρότες δοκιμάζονται περισσότερο από άλλη φορά εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, των χαμηλών τιμών των αγροτικών προϊόντων κ.α.

Κορωνοϊός - Κικίλιας: «Η πρώτη δόση εμβολίου στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου»

«Η Ελλάδα θα έχει το πρώτο κομμάτι από τα εμβόλια που θα αγοράσει η Ευρωπαϊκή Ένωση από το εμβόλιο της Οξφόρδης που ανακοινώνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάεν»,

Μαγιορκίνης: «Η πιθανότητα να ανοίξουν τα σχολεία με πλήρη κανονικότητα χωρίς μάσκες, δεν υπάρχει»

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε παιδιά άνω των 10 ετών είναι το επικρατέστερο σενάριο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή, Γκίκα Μαγιορκίνη. 


Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: «Ποιός λέει την αλήθεια και ποιός παραπληροφορεί το γνωρίζουν και το ζουν οι δημότες»

Απάντηση της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. στο εκτενές σχόλιο του Δημάρχου για την ανακοίνωση της σχετικά με την επιχειρούμενη δημιουργία μονάδας καύσης απορριμμάτων: