Ο Εμπορικός Εισαγωγικός &
Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ 2 Κέντρο Ανάπτυξης
Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας της ΕΣΕΕ (παράρτημα Πάτρας),
πρόκειται να διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΦΕΤ για τις Βασικές Αρχές
Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Επιπέδου 1.
Τα προγράμματα Επιπέδου−1 αφορούν
κατάρτιση χειριστών τροφίμων και έχουν ως στόχο την κατάρτιση του υπάρχοντος και
νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας
τροφίμων.
Χειριστής τροφίμων είναι οποιοδήποτε πρόσωπο χειρίζεται άμεσα
συσκευασμένα ή μη συσκευασμένα τρόφιμα, εξοπλισμό και εργαλεία για τρόφιμα ή
επιφάνειες επαφής με τρόφιμα.
Δηλαδή, το προσωπικό των επιχειρήσεων που
παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν διακινούν τρόφιμα ή
ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και
ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου
συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Αχιλλέα Καμαρών ως εξής:
Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση στον τοπικό τύπο από
τον υποτιθέμενο Σύλλογο που εκπροσωπεί μερικούς αγρότες και έτερο επαγγελματίες
Το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 7μ.μ. στο ανοιχτό
γήπεδο της Τέμενης Αιγίου,
Μελανά σημεία και…δυσκολίες διαπιστώθηκαν στην έναρξη δρομολογίων του τρένου από το Αίγιο
στην Αθήνα.