ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Το κινηματοθέατρο του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου… ήρθε στα ίσια του!


Κάποιους, τους ενοχλούσε η μπροστινή κυρία που είχε πιάσει αλογοουρά τα μαλλιά της και έτσι δεν μπορούσαν να δουν την οθόνη.

Κάποιοι άλλοι, ήταν αδύνατον να διαβάσουν τους υπότιτλους μιας ταινίας, αφού ένιωθαν πως κάθονται τόσο χαμηλά, που αναρωτιόντουσαν αν κάθονται σε καρέκλα ή στο έδαφος ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που δεν μπορούσαν να ευχαριστηθούν μια θεατρική παράσταση, μιας και ένιωθαν τη μισή τους καρέκλα ψηλά και την άλλη μισή χαμηλά!


Ατελείωτες στρώσεις χαλικιού, που έπεφτε η μία πάνω από την άλλη εδώ και 35 χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ομοιομορφία στο έδαφος του εξωτερικού χώρου του Φ.Ο.Λ. Έτσι, κάποιοι κάθονταν χαμηλά και κάποιοι πιο ψηλά. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου, αντιλήφθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θεατές του κινηματοθεάτρου, και από νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισαν να πραγματοποιούνται εργασίες προκειμένου να αφαιρεθούν όλες οι παλιές στρώσεις χαλικιού και να μπει μία στρώση που θα φέρει στα ίσα του ουσιαστικά το έδαφος. 
Έτσι, δε θα είναι κανένας παραπονεμένος και φυσικά καμία κυρία δε θα ανησυχεί για την...αλογοουρά της.

«Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό» δηλώνει στο e-loggos.gr ο κύριος Ιερόθεος Μουρίκης, πρόεδρος του Φ.Ο.Λ και συνεχίζει: «Μέχρι πρότινος, είχαμε πρόβλημα με το ύψος του εδάφους, αλλού ήταν ψηλό και αλλού χαμηλό, και έτσι πολλοί θεατές δεν μπορούσαν να δουν ούτε τους υπότιτλους όποτε προβαλλόταν ξένη ταινία. Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι ώστε να προσφέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα στους επισκέπτες μας».

Πηγή:  e-loggos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου