ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Παναιγιάλειος: Σενάρια για Κούγια και γυναικεία παρουσία

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η γενική συνέλευση του Παναιγιαλείου την ερχόμενη Δευτέρα ή Τετάρτη σε περίπτωση μη απαρτίας.
Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει επίσημα «ενοχληθεί» από κανέναν.

 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ και τον Αλέξη Κούγια στη νέα εποχή του Παναιγιαλείου υποστηρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τους «μελανόλευκους» και ότι σκοπεύει να ασχοληθεί μέσω τρίτων. Το είχε επιδιώξει, άλλωστε, στο παρελθόν και αν η ομάδα δεν έπεφτε στη Γ' Εθνική, ίσως να την είχε αγοράσει τότε. Πάντως, ο κ. Κούγιας δεν επιβεβαιώνει κάτι για το θέμα.

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ακούγεται ότι θα ασχοληθεί πιο ενεργά με τον Παναιγιάλειο το ζεύγος Αργύρη Κούκα - Ιζαμπέλας Αρβανίτη. Και οι δύο κατάγονται από το Αίγιο. 

Ο Κούκας έχει αγωνιστεί στους «μελανόλευκους» και έχει συμμετάσχει παλιότερα σε αρκετές δράσεις, ενώ η σύζυγός του είναι μία από τις γνωστές κυρίες της κοσμικής Αθήνας, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ασχολούμενη με ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Πριν από λίγα χρόνια, κατείχε το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών του ιδιωτικού νοσοκομείου «Υγεία», τις οποίες αργότερα πούλησε έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού.

 

ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές δράσεις στην περιοχή της Αιγιάλειας, έχει ακίνητα στο Αίγιο και στον Χελμό και ενδιαφέρεται πολύ για τον τόπο καταγωγής της. Ολα αυτά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά επαναλαμβάνουμε, ότι οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε έχει υπάρξει κάποιος που να τους παρουσίασε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον σύλλογο.

 

Pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου