ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ροδοδάφνη: Τοποθέτηση κατόπτρου επί της διασταύρωσης της οδού Πολυξένης µε την παράλληλη οδό επί της ΠΕΟ Αθηνών - Πατρών

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, ομόφωνα αποφάσισε

την τοποθέτηση ενός κατόπτρου στην Κοινότητα Ροδοδάφνης και συγκεκριμένα στην διασταύρωση της οδού Πολυξένης µε την παράλληλη οδό στην ΠΕΟ Αθηνών-Πατρών, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αύξηση της ορατότητας.

 

Η τοποθέτηση κατόπτρου (καθρέπτη) δεν προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ως εκ τούτου δεν καθίσταται υποχρεωτική η τοποθέτησή τους. 

 

Παρόλα αυτά, µετά από επί τόπου αυτοψία που διενήργησε το Τµήµα συγκοινωνιών - συγκοινωνιακών, κτιριακών, υδραυλικών & εγγειοβελτιωτικών έργων της ∆/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήµου, διαπιστώθηκε ότι η τοποθέτηση κατόπτρου (καθρέπτη), στην διασταύρωση της οδού Πολυξένης µε την παράλληλη οδό στην ΠΕΟ Αθηνών-Πατρών, θα αυξήσει την ορατότητα και για το λόγο αυτό προτείνεται η τοποθέτηση καθρέπτη στην ανωτέρω συγκεκριμένη θέση.

 

Η υλοποίηση – τοποθέτηση του εν λόγω κατόπτρου θα προγραμματισθεί στα πλαίσια που το επιτρέπουν οι πιστώσεις, που θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό και ο προγραμματισμός των συνεργείων του ∆ήµου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου