ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Ποδηλατικός Όμιλος Διαγόρας Αιγίου: Ενημέρωση προς τους φίλους ποδηλάτες της περιοχής

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Διαγόρας Αιγίου μετά και την τελευταία κρίση του covid 19 και την ακύρωση του αγώνα που είχε δηλώσει να γίνει στις 3 Μαΐου του τρέχοντος έτους,

συνεχίζει την δραστηριότητα του κανονικά και σας ενημερώνει ότι τον Σεπτέμβριο ξεκινούν μαθήματα  και εγγραφές της ακαδημίας. 

 

Όπως όλα δείχνουν η δημοτική αρχή βλέπει θετικά την επαναλειτουργία της ποδηλατικής πίστας ορεινής ποδηλασίας που έχει ο Ποδηλατικός Όμιλος δημιουργήσει στην οδό Αναπαύσεως στο Αίγιο σε έκταση που ανήκει στον Δήμο. Εκεί πλέον τα παιδιά θα ποδηλατούν με ασφάλεια!!!

 

Καλούνται όλοι οι φίλοι που τους αρέσει η ποδηλασία και επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη στον Ποδηλατικό Όμιλο με έναν και μοναδικό στόχο την ανάπτυξη στο άθλημα και την υποστήριξη για μελλοντικές δράσεις όπως διοργάνωση αγώνων στην περιοχή μας.

 

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την επανεκκίνηση της ομάδας, που είναι πλέον 10 χρόνων, σας περιμένουμε στην μεγάλη αυτή Γιορτή Γενεθλίων που θα διοργανώσουμε στις 22 Σεπτεμβρίου Ευρωπαϊκή ημέρα Χωρίς αυτοκίνητο με την διοργάνωση Ποδηλατικής Βόλτας στο κέντρο της πόλης.

Αγώνα ποδηλασίας για μικρούς αθλητές στα Ψηλά Αλώνια.

Αγώνας με Roller & Scooter. 

 

Περισσότερες πληροφορίες: Γιώργος Τζάκης, Πρόεδρος Ποδηλατικού Ομίλου Διαγόρα Αιγίου.

 

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανακοινώνουμε Γενική Συνέλευση με θέματα:

Απολογισμός ετών, Διαδικασία εκλογών για νέο Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου