ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μυρτιά Αιγίου: Λαμπρή όσο ποτέ η εορτή της Αγίας Μαρίνας

Με κοσμοσυρροή πιστών απ' όλη την περιοχή της Αιγιάλειας και γενικότερα της Αχαΐας,

ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Ενορία της Αγίας Μαρίνας στη Μυρτιά Αιγίου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Ιερώνυμου.

 

Πλήθος πιστών ήταν, τόσο κατά τον εσπερινό όσο και ανήμερα, όπως και η συμμετοχή πολλών ιερέων, συνέρρευσαν με έκδηλη την αγάπη, το σεβασμό και την πίστη προς την θαυματουργό εικόνα της Αγίας.

 

Η φιλοξενία του εφημερίου π. Πέτρου Κορδοτού ήταν αβραμιαία, όπως και της Ελένης Προύντζου μαζί με τις κυρίες του τοπικού Συλλόγου «Πνευματικών Ενασχολήσεων», που με συνεισφορές ενοριτών και χορηγών διοργάνωσαν την εορτή. 

 

Η κ. Προύντζου, μητέρα του λιμενάρχη Ιθάκης Θόδωρου Προύντζου, αργότερα, έκανε το τραπέζι σε περίπου 30 άτομα, στο εστιατόριο «Refrain» στα Ψηλαλώνια, στο οποίο πέραν του ιεράρχη, παρέστησαν κάποιοι εκ των ευρισκομένων στη θρησκευτική εορτή: Ο βουλευτής ΝΔ Ιάσων Φωτήλας, ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καλαμίδας και Νίκος Καραΐσκος, η εντεταλμένη σύμβουλος του δήμου Μαρία Γιδά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώτα Γκρέμου-Γούσα και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο τοπικός σύμβουλος Σωκράτης Μαυρίδης, ο πρ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Φιλιππόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομίας Βασίλης Ροδόπουλος, ο λιμενάρχης Μιχάλης Κωστάκης κ.ά.


Pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου