ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Αίγιο: Συνελήφθη άνδρας…μπουμπούκι – Εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Βόλου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (10) ετών, (2) μηνών και (21) ημερών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπή, υπόθεση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα και  αντίσταση.

 

1 σχόλιο:

  1. Ημεδαπός(οί) ένας γενικός όρος….
    Ημεδαπός είναι ο Δήμαρχος,
    ημεδαπός είναι ο Παλαμάς που έγραψε το ΄΄Δωδεκάλογο του Γύφτου’’,
    ημεδαπός και ο ίδιος ο γύφτος που μετονομασθεί σε Ρομά τα τελευταία χρόνια.
    Ποιος ημεδαπός από όλους έκανε αυτή τη πράξη που γράφεται;;;;;
    Γράφετε αερολογίες τάχα ως δημοσιογραφικές ενημερώσεις ,
    λέτε πολλά, χωρίς να λέτε τίποτα.
    Επικρατεί η παραπληροφόρηση και η σύγχυση που, τεχνηέντως και δολίως εκτελείτε με πρωτοστάτες τους δημοσιογράφους και γενικά τους ‘’σπουδαγμένους’’,
    φροντίζουν με επιμέλεια να μην υπάρχουν μορφωμένοι Έλληνες ώστε να μη δίνουν σημασία στα ‘’εγκλήματα’’ που διαπράττουν έναντι του Ελληνισμού με όπλα τις λέξεις και τις λανθασμένες έννοιες που αφήνουν να αιωρούνται.
    Εάν ήταν όλοι να ήσαν σε ένα καζάνι, δε θα ξεχωρίζαμε τους προγόνους μας σε , Δωριείς, Ίωνες , Αιτωλούς, Αχαιούς, Επειούς ,Ηλείους και εξήντα ακόμα ονομασίες.
    Ποσό όμορφα είχε τοποθετηθεί ο ποιητής Χριστιανόπουλος για τη ‘’φάρα’’ των δημοσιογράφων!!!! : ‘’Είμαι εναντίον των μέσων ενημέρωσης, χαντακώνουν αξίες, ανεβάζουν μηδαμινότητες, προβάλουν ημετέρους, αποσιωπούν τους απροσκύνητους… όλα τα μαγειρεύουν, όπως αυτοί θέλουν.’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή