ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Να προβεί σε προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού ζητά από το Δήμαρχο Αιγιαλείας ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων



Να προβεί άμεσα σε προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2021 ζητά, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο,

ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Αιγιαλείας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει σοβαρή υποστελέχωση σε όλες τις υπηρεσίες και τομείς του Δήμου σε ανθρώπινο δυναμικό. 

 

Αναλυτικά στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γεώργιο Ρούσο, την Αντιδήμαρχο Μαρία Σταυροπούλου και την Διευθύντρια των Δ/κων Υπηρεσιών Διονυσία Τσουκαλά, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

 

«Κύριε Δήμαρχε,

Εκδόθηκε η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών ΔΙΠΑΑΔ/Φ 2.9/70/οικ. 15048/29.07.2020 σχετικά  με τον ετήσιο Προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021. Στην εγκύκλιο αυτή παρατίθεται το νομοθετικό πλαίσιο για τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού και οδηγίες για την υποβολή αιτημάτων προσλήψεων από τους φορείς στα εποπτεύοντα Υπουργεία. 

 

Οι Δήμοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την πρωτογενή καταχώρηση των αιτήσεων έως και τις 21.08.2020. 

 

Επειδή, όπως γνωρίζετε, υπάρχει σοβαρή υποστελέχωση σε όλες τις υπηρεσίες και τομείς του Δήμου μας σε ανθρώπινο δυναμικό, έτσι ώστε να τίθεται θέμα λειτουργίας του Δήμου και να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε τόσο στις τρέχουσες αλλά και τις έκτακτες ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινώς, παρακαλούμε να προβείτε άμεσα σε προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το 2021».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου