ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Αναφορά Παναγιώτη Παπακωνσταντινόπουλου προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας

ΠΡΟΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ: Παναγιώτη Παπακωνσταντινόπουλου, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλή της δημοτικής παράταξης Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

α) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας (ως αρμόδια Αρχή για ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου)

β) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας (για άσκηση ελέγχου νομιμότητας).

 

Κύριοι,

Την 19/8/20 δημοσιεύθηκε ανακοίνωση σας – καταγγελία κατά του προσώπου μου και κατά της δημοτικής παράταξης που εκπροσωπώ Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας(Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α), η οποία φέρεται να υπογράφεται από την «ΔΕΥΑ Αιγιάλειας», δηλαδή από το σύνολο των μελών του Διοικητικού σας Συμβουλίου.

 

Η καταγγελία σας αυτή με απαράδεκτο πολιτικά περιεχόμενο και υβριστικούς, ψευδείς και περιφρονητικούς χαρακτηρισμούς κατά του προσώπου μου και κατά των στελεχών της παράταξής μας, έγινε σε απάντηση κειμένου μου πολιτικής κριτικής για τα δυσβάσταχτα αρδευτικά τέλη που επιβαρύνουν το φτωχικό αγροτικό εισόδημα της περιοχής μας.

 

Αναφέρομαι σε σας, ως αρμόδιο όργανο, ώστε να με πληροφορήσετε:

- Αν συνεδριάσατε σε τακτική ή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ σας και λάβατε την συγκεκριμένη απόφαση (ημέρα και ώρα, αριθ. πρωτοκόλλου), ποιες ήταν οι τοποθετήσεις των μελών και να μου παραδώσετε το πλήρες πρακτικό της συνεδρίασης.

- Η «απόφαση» σας αυτή να διαβιβαστεί στο Δημοτικό μας Συμβούλιο για έλεγχο, ως εποπτεύουσα Αρχή.

- Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τέτοια απόφαση, πρόκειται για πλαστογράφηση της ιδιότητας σας και παρακαλώ να μου το γνωστοποιήσετε αμέσως με πρακτικό του Δ.Σ. σας.

- Σας ενημερώνω ότι η αναφορά μου αυτή θα διαβιβαστεί στα αρμόδια όργανα για την άσκηση διοικητικού και πειθαρχικού ελέγχου.

- Σας υπενθυμίζω ότι η ΔΕΥΑ λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και γι’ αυτό δεν νομιμοποιείται να στρέφεται, αβάσιμα και καταγγελτικά κατά δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούν από καθήκον τις απόψεις των καταναλωτών.

- Τέλος, στα παραπάνω αιτήματα και προς αποκατάσταση της νομιμότητας, ζητώ η απάντηση σας να λάβει την ίδια δημοσιότητα με την ελεγχόμενη καταγγελία σας.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου