ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλαγή των κολώνων ηλεκτροφωτισμού στην δυτική είσοδο του Αιγίου στον κόμβο της ΕΒΕΠ μέχρι την Παναγία Τρυπητή

Σε προχθεσινή ανεπίσημη επίσκεψη του προέδρου του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, Λάμπη Παπαδόπουλου,

στα γραφεία της Περιφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος τον δέχθηκε εκτάκτως και μεταξύ άλλων θεμάτων του Εμπορικού Συλλόγου, τον ενημέρωσε για την έναρξη των εργασιών και την αλλαγή των κολώνων ηλεκτροφωτισμού στην Δυτική Είσοδο της πόλης του Αιγίου στον κόμβο της ΕΒΕΠ μέχρι την Παναγία Τρυπητή. 

 

«Η σημερινή μέρα μας βρίσκει δικαιωμένους καθώς βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι ύστερα από πίεση, έγγραφα, πολλά τηλέφωνα και επισκέψεις στην Περιφέρεια. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. κ Μαυρομάτη και Μπονάνο στους οποίους είχαμε αποστείλει τα έγγραφα του Εμπορικού από τις αρχές του καλοκαιριού. 

Υποσχόμαστε για άλλη μια φορά στους συνάδελφους Εμπόρους και συμπολίτες μας, πως θα συνεχίζουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε προς κάθε κατεύθυνση μαζί με όλους τους υγιείς φορείς που έχουν ως στόχο το καλύτερο του Δήμου και των συμπολιτών μας!», αναφέρει σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου