ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης από το Δήμο Αιγιαλείας – Που και πότε θα γίνεται η παραλαβή και κατάθεση των αιτήσεων

Ο Δήμος Αιγιαλείας θα υλοποιήσει πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης, στο πλαίσιο της στήριξης των πολιτών από τις συνέπειες του Covid-19.

Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη ωφελούμενων του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

 

Σημειώνεται ότι η επιλογή θα γίνει με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. 

 

H παραλαβή και κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται από Δευτέρα 14/09/2020 μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: merimna@aigialeia.gov.gr. 

 

Επίσης θα γίνεται κατάθεση των αιτήσεων στο γραφείο του Τμήματος της Κοινωνικής Προστασίας Αράτου 67 & Ρ. Φεραίου μόνο για όσους συμπολίτες δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2691026136 (εσωτ.1).

 

 

ΠΡΟΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Παρακαλώ όπως, εξετάσετε την αίτησή μου, που αφορά το πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης ανθρώπων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση λόγω πανδημίας.

Δηλώνω Υπεύθυνα ότι, καταθέτω στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, ΟΛΑ τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά και για ΟΛΑ τα συνοικούντα μέλη (δηλαδή, για όλα τα άτομα που μένουν στο ίδιο σπίτι).

1. Έγγραφο που να αποδεικνύει απόλυση ή αναστολή εργασίας κατά την περίοδο της πανδημίας

2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

3. Ατομικό Εκκαθαριστικό Εφορίας, Φορολογική Δήλωση Ε1, καθώς και το Ε9 φορολογικού έτους 2019

4. Βεβαίωση Ανεργίας ανανεωμένη (φωτοτυπία)

5. Πιστοποιητικό αναπηρίας από αρμόδια Υγειονομική επιτροπή ή ΚΕΠΑ σε περίπτωση ΑμεΑ σε ισχύ ή πρωτόκολλο κατάθεσης συνέχισης αναπηρίας σε περίπτωση λήξης (φωτοτυπία)

6. Πρόσφατο Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ (φωτοτυπία)

7. Φωτοτυπία Διαζευκτηρίου (σε περίπτωση διαζυγίου)

8. Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής σε περίπτωση Διάστασης (εκτός αν φαίνεται στην διορθωμένη ατομική φορολογική δήλωση)

Ο Αιτών – Η Αιτούσα

 

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ:------------------

ΟΝΟΜΑ:--------------------

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:-----------------

Τ.Κ.: :----------------------

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:-----------------

Α.Δ.Τ.:---------------------

Α.Φ.Μ.: --------------------

=

ΑΜΚΑ :---------------------

Αρ.Μελών Οικ. :--------------

Αίγιο -----/-----/---------

1) Συναινώ στη χρησιμοποίηση των στοιχείων μου, αποκλειστικά και μόνο, για το σκοπό της αξιολόγησης του αιτήματός μου.

2) Συναινώ στη διενέργεια κοινωνικής έρευνας και σε κατ’ οίκον επισκέψεις από Κοινωνικούς Λειτουργούς του Δήμου Αιγιαλείας ή του Κέντρου Κοινότητας για επιτόπια επαλήθευση της σύνθεσης και των συνθηκών διαβίωσης του νοικοκυριού μου.

3) Αποδέχομαι και θα ανταποκρίνομαι σε σχετική ειδοποίηση για την παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης προσέγγισης, όπως ψυχοκοινωνικής στήριξης, επαγγελματικής συμβουλευτικής καθοδήγησης κ.ο.κ. από εξειδικευμένους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου