ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Έχουμε ως μοναδικό σκοπό την νομιμότητα και την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών

Απάντηση στα απαξιωτικά σχόλια του δημάρχου κατά των μελών της παράταξης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διά περιφοράς την 1/9/2020

Κύριε Δήμαρχε

 

Απαντώντας στα απαξιωτικά σας σχόλια για το ανωτέρω θέμα, σας συνιστούμε να σταματήσετε άμεσα την άσκοπη και αγωνιώδη συμπεριφορά σας απέναντι μας, που μοναδικό σκοπό έχει την κακόβουλη κριτική των ενεργειών μας, που πάντα έχουν ως μοναδικό σκοπό την νομιμότητα και την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών.

 

Εάν είχατε διαβάσει ή είχατε ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Ντίνο το τί αναφέραμε στην επιστολή που του αποστείλαμε την 1/9/2020 σχετικά με την συνεδρίαση του Δ.Σ. για τα τρία θέματα δεν θα είχατε προβεί σε κανένα σχόλιο.

 

Μην υπερβάλετε λοιπόν σχετικά με το αποτέλεσμα της αναβολής συνεδρίασης ως προς τα θέματα, διότι δεν ήταν τόσο επείγοντα όπως ισχυρίζεστε ή εάν ήταν κάποιο την αποκλειστική ευθύνη για την καθυστέρηση την έχετε εσείς.

 

Σταματήστε αυτή την τακτική που ακολουθείτε τελευταία με την δημιουργία δήθεν συνεδριάσεων δύο - τριών θεμάτων με επείγοντα χαρακτήρα για περιφοράς, καταπατώντας τον εκ του νόμου δημόσιο χαρακτήρα των συνεδριάσεων, που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση των δημοτών.

 

Προφανώς αποφεύγετε την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων, για να μη κρίνεστε για τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις που θα δίδετε σε διάφορες ερωτήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και λοιπών δημοτικών συμβούλων.

 

Όσο για το πόσο μας νοιάζει η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών ξέρετε ότι δεν ισχύει και το κάνετε για να δημιουργήσετε παραπλανητικές εντυπώσεις.

 

Όσο για τον μικροπαραταξιακό κατήφορο μας όπως αναφέρετε, καλό θα είναι να σκέπτεστε πολύ σοβαρά τον μοναχικό κατήφορο που δημιουργήσατε με την αλαζονική συμπεριφορά σας.

                                                                                
Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου