ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά το cheerleading και… η πάλη στα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά!

Με αμφίθυμες αντιδράσεις υποδέχθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι γονείς την είδηση, ότι το cheerleading “μπαίνει” στα ελληνικά σχολεία με τη νέα σχολική χρονιά, προκειμένου να γνωρίσουν τα παιδιά το ολυμπιακό αυτό άθλημα.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό λιγότερο γνωστό άθλημα, με το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή οι μαθητές: Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το πανάρχαιο αυτό άθλημα θα μπορεί να μπει στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά, προσφέροντας στα παιδιά πολλά οφέλη.


Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της. Μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και χάρη στην άψογη συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και την ΓΓΑ το αρχαιότερο άθλημα θα έχει πρόσβαση στα σχολεία.
Οι δύο φορείς ενέκριναν το αίτημα της ΕΛΟΠ και 71 προπονητές θα έχουν πρόσβαση στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια την σχολική σεζόν 2020-21, προκειμένου να παρουσιάσουν και να αναδείξουν το άθλημα της Πάλης και φυσικά να προσελκύσουν νέα παιδιά.»

Δείτε τη σχετική άδεια που δόθηκε στην Ομοσπονδία από το υπ. Παιδείας.

www.infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου