ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ.Λάμπη Παπαδόπουλο και τους εθελοντές από το «Φωτεινό Αστέρι» κ.κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο (πρόεδρο), Βάσω Νικολακοπούλου (αντιπρόεδρο) και Άντα Ρεμούντη (εθελόντρια) στον διευθυντή και την υποδ/ντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου κ.κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και Αγγελική Βανδώρου, σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, γόμες, μολύβια κλπ), προκειμένου να τα διαθέσουν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

 

Ως σχολική μονάδα, ευχαριστούμε τους συντελεστές αυτής της ουσιαστικής δραστηριότητας για τους μαθητές μας, χαιρετίζουμε τη συμβολική πράξη αλληλεγγύης του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με την ελπίδα πως παρόμοιες δράσεις με αποδέκτες ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, θα απλωθούν στις εσχατιές του κόσμου, προκειμένου να δικαιωθούν τα αγαθά της υγείας, της τροφής, της ένδυσης, της στέγης και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και φίλο ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, καθώς και την εκλεκτή δημοσιογράφο και φίλη ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΜΟΥΛΑ για την υποστηρικτική τους διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου