ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Παράρτημα αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην αίθουσα του ενοριακού κέντρου Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας

Έπειτα από κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως και ιδιαιτέρως του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου προς τον πρόεδρο - Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας, ανακοινώνεται πως, μετά πολύς χαράς, ο Εφημέριος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη διαθέτουν την αίθουσα του ενοριακού κέντρου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού ναού ώστε να λειτουργήσει ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ της Ιεράς Μητροπόλεως.



Ο εφημέριος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαριστεί από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την σκέψη του αυτή προς την ενορία του Αγίου Παντελεήμονος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας διότι τέτοιες πράξεις μόνο καλό προσφέρουν.



Επομένως όποιος θα ήθελε μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αγιογραφία και για τον τρόπο και τις ώρες που θα γίνονται τα μαθήματα, θα πρέπει να παρευρεθεί την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο ενοριακό κέντρο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας.

 

Διδάσκων καθηγητής θα είναι ο Αγιογράφος της Ιεράς Μητροπόλεως κ.Αθανάσιος Παπαγιαννακόπουλος.

 

Κάθε ηλικία είναι ευπρόσδεκτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου