ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Παναιγιάλειος: Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου οι θύρες θα είναι κλειστές η καρδιά μας όμως θα είναι ορθάνοιχτη

Φίλες και φίλοι,

Μια νέα ποδοσφαιρική χρόνια ξεκινά για τον Παναιγιάλειο, με πολλές ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. 

 

Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοϊού και τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της, δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε και να απολαύσουμε με τον τρόπο που γνωρίζουμε, το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε.

 

Φέτος δεν βλέπουμε αφίσες με την αναγγελία του κάθε αγώνα. 

 

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τα σχολεία της περιοχής όπως έκανε κάθε χρόνο και η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας και του ρόστερ ματαιώθηκε. 

 

Ακόμη και ο Αγιασμός για τη νέα περίοδο πραγματοποιήθηκε με την παρουσία μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και των μελών της διοίκησης και φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

 

Το μεγαλύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουμε είναι η απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Κάτι που έχουμε επισημάνει πολλές φορές στις ανακοινώσεις μας και θεωρούμε αδιανόητο να συμβαίνει. 

Σε κάθε περίπτωση, σεβόμενοι την ιστορία του Συλλόγου μας είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε, παρά την τεράστια οικονομική αλλά και κοινωνική ζημιά, ευελπιστώντας να επανέλθουμε στην κανονικότητα το συντομότερο.

 

Έως τότε ζητάμε συγγνώμη αλλά και την κατανόηση των πολυπληθών φιλάθλων μας, παρότι δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση. 

 

Πρέπει να προφυλάξουμε την ομάδα μας τόσο από την πανδημία όσο και από τις εξοντωτικές ποινές σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα. Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε σ ‘αυτό. 

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου οι θύρες θα είναι κλειστές η καρδιά μας όμως θα είναι ορθάνοιχτη για τον ιστορικό μας Σύλλογο, τον Παναιγιάλειο.

 

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου