ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Αίγιο: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας - Ο αρχηγός της Α.Ε.Α. Στέφανος Τριανταφύλλου έσωσε ηλικιωμένη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα
δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που είναι δίπλα από τον κήπο των Υψηλών Αλωνιών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή της ηλικιωμένης ιδιοκτήτριας του, η οποία έμενε μόνη της.

 

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος την ώρα που μαγείρευε (έπιασε φωτιά ο απορροφητήρας) και για καλή τύχη της ηλικιωμένης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Αιγίου, ο αρχηγός της ομάδας, Στέφανος Τριανταφύλλου, που τυχαίως εργαζόταν σε κοντινή απόσταση (και συγκεκριμένα στον χώρο του κήπου), αντιλήφθηκε τι έγινε, άκουσε την γυναίκα που φώναζε "βοήθεια", έτρεξε γρήγορα και με αυτοθυσία αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος διέσωσε την ηλικιωμένη γυναίκα.

 

«Μόνο χαρά και υπερηφάνεια νοιώθουμε για ένα δικό μας παιδί. Ως διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου σε συγχαίρουμε για αυτή την πράξη σου και είμαστε περήφανοι που είσαι μέλος της ομάδας μας!», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Αιγίου, ενώ παρούσα ήταν και η διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος Αιγίου. Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, πριν επεκταθεί στο κτήριο, ενώ στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου