ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές και προβληματισμούς με τους Επαγγελματίες αντάλλαξε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, παραμονή Χριστουγέννων, πέρασε, όπως κάνει άλλωστε σχεδόν καθημερινά, από τα καταστήματα της περιοχής και αντάλλαξε ευχές και προβληματισμούς με τους Επαγγελματίες για τις μέρες που έρχονται. 

 

Προσπαθεί καθημερινά με την παρουσία του να τους δώσει δύναμη αλλά και να πάρει και ό ίδιος για την συνέχεια που προβλέπεται δύσκολη από πολλές απόψεις.

 

 

Δήλωση Προέδρου:

 

«Αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε και να τις υπερπηδήσουμε. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι! Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στους συναδέλφους μου.


Γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα του λιανεμπορίου και της μικροεπιχειρηματικότητα που είναι και δικά μας προβλήματα και είμαστε στο πλευρό τους. 

 

Γνωρίζουμε καλά όμως πως πέρα από το λιανεμπόριο, η εστίαση, ο τουρισμός, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός βρίσκονται υπό διωγμό. 

 

Τα τηλέφωνα του Προεδρείου είναι ανοικτά συνεχώς όπως και το δικό μου. Προσπαθούμε, δε σημαίνει όμως πως τα καταφέρνουμε πάντα. Το σύστημα είναι δυσκίνητο και τα συμφέροντα μεγάλα. 

 

Όσο περνάει από το χέρι μας όμως θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, να πιέζουμε και να παλεύουμε για τη μικρομεσαία επιχείρηση με κύριο χαρακτηριστικό μας την ανιδιοτέλεια. 

 

Συνάδελφοι ας δείξουμε στους πελάτες μας πως παρά τα προβλήματα που μας δημιούργησε το κράτος, διατηρούμε το χαμόγελό μας και μην τους μεταφέρουμε το δυσάρεστο κλίμα και την πίεση που βιώνουμε. Εύχομαι οι κυβερνώντες να δουν το λάθος τους και να ανοίξουν όλο το λιανεμπόριο άμεσα. 

 

Χρόνια πολλά !! Καλές γιορτές!!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου