ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Γούτος για Πλατεία Αγ. Λαύρας και φωτισμό: «Οι αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ.Καλογερόπουλου θα ελεγχθούν νομικά και τεχνικά»

Από την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

   

«Χωρίς καμία ενημέρωση και συζήτηση, η Δημοτική Αρχή του κ. Καλογερόπουλου συνεχίζει να αυθαιρετεί πολιτικά και να προκαλεί με τις πρακτικές της.

 

Μέσω της προσφιλούς, σε αυτήν, Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αποφάσισε να αλλάξει την Μελέτη Ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας, για να υλοποιήσει προεκλογική υπόσχεση προς τους οδηγούς Ταξί, με την μεταφορά της πιάτσας στην οδό Κλ.Οικονόμου. 

 

Χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από κάπου.

 

Χωρίς καν την άποψη του Μελετητή.

 

Χωρίς καμία διαβούλευση με τους φορείς.

 

Αλλά κυρίως, εν αγνοία του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο, βάσει νόμου, έχει αποφασιστικές ή γνωμοδοτικές αρμοδιότητες σε θέματα ανάπλασης περιοχών .

 

Το μεγάλο έργο της Ανάπλασης, στο βωμό της μικροπολικής του κ. Καλογερόπουλου!

 

Η απόφαση αυτή είναι ανάγκη να ελεγχθεί νομικά αλλά και για λόγους καλής εκτέλεσης του έργου, να ελεγχθεί τεχνικά.

 

Σε ότι αφορά στην απόφαση για προμήθεια μεγάλου αριθμού λαμπτήρων (Led) η Δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει εξηγήσεις.

 

Άλλωστε με τους Ιδιώτες έχει αποδειχθεί ότι δεν τα πάει καθόλου καλά και δεν θα επιτρέψουμε νέες ασύμφορες καταστάσεις...τύπου έκπτωσης 1% στο έργο μεταφοράς των απορριμμάτων!

 

Για όλα τα παραπάνω, θέλει δεν θέλει δεν θα αποφύγει το Δημοτικό Συμβούλιο - το οποίο τελευταία αποφεύγει σαν το διάολο με το λιβάνι - και κυρίως θα ελεγχθεί από οπουδήποτε απαιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου