ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Ε.Κ.: Συγχαρητήρια στην εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ» για την βράβευσή της στα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2020»

«ΚΡΙΝΟΣ» Το λουλούδι της Ελπίδας και της Υπομονής γιατί ευδοκιμεί σε δύσκολες συνθήκες, παραμένει ζωντανό και συγχρόνως αποδεικνύει την μοναδικότητά του αφού το κυριότερο στοιχείο επιβίωσής του είναι το νερό!

 

Με αυτά τα συνθετικά στοιχεία της φύσης μπορούμε να σκιαγραφήσουμε την ανθεκτικότητα της Εταιρίας ΚΡΙΝΟΣ Ι.Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και ΥΙΟΣ Α.Ε. στο πέρασμα του χρόνου από τους αείμνηστους ιδρυτές της Ιωάννη και Χρυσούλα, στην εξέλιξη της, με τους Κωνσταντίνο και την αείμνηστη σύζυγο και μητέρα Δωροθέα έως και τον εκσυγχρονισμό της εταιρίας από τη νεολαία, τα παιδιά της Οικογένειας Χρυσούλα, Ιωάννα, Βασιλική, Ιωάννη και Θεολογία που κρατούν τα ηνία της επιχείρησης σταθερά και με ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό όπου προωθούν τα προϊόντα τους και προβάλουν την όμορφη Αιγιάλεια στα πλάτη και τα μήκη του κόσμου.

 

Το δροσερό νερό, τα αγαπημένα μας αναψυκτικά στα γυάλινα μπουκαλάκια, το ξακουστό ούζο, το περίφημο κονιάκ, τα εξαίσια λικέρ και πολλά άλλα προϊόντα της εταιρείας, παλαιά και νέα που έρχονται μας κάνουν να διψάμε για απόλαυση ΚΡΙΝΟΣ στο ποτήρι μας. Σε όλα αυτά συγκαταλέγεται η πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση της εταιρείας, η προσφορά και η αλληλεγγύη σε Συλλόγους και Σωματεία της περιοχής μας αλλά κυρίως η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον και την προστασία του με την παραγωγή και διάθεση των αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών στην παλαιά αλλά ανανεωμένη γυάλινη συσκευασία.

 


Ξεχωριστή τιμή για την οικογένεια της Π.Α.Ε.Κ. αποτελεί η πολυετή παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου ως μέλος της, ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ως Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αχαϊας από την θέση του Οικονομικού Επόπτη με άριστη και αγαστή συνεργασία, βάζοντας ένα λιθαράκι παραπάνω στην ενίσχυση της Τοπικής Οικονομίας της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαϊας.



Σε όλη την οικογένεια Ι.Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και ΥΙΟΣ Α.Ε. ευχόμαστε ολόψυχα τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την βράβευσή τους ως Πρόσωπα της Χρονιάς 2020, γεγονός που αναδεικνύει την πολυσχιδή δραστηριότητα και την μοναδικότητα της ΚΡΙΝΟΣ.



Με Εκτίμηση


Αριστείδης Τηλιγάδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊα
ς

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου