ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Απολύμανση την Πέμπτη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου λόγω εμφάνισης ασθενώς θετικού rapid test σε άτομο του προσωπικού

Λόγω εμφάνισης ασθενώς θετικού rapid test σε άτομο του προσωπικού του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, καθώς θα έρθει κλιμάκιο στις 8:30π.μ. για πλήρη απολύμανση των εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες ενδεδειγμένες ενέργειες, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. 

Το άτομο του προσωπικού του σχολείου, που θα κάνει και μοριακό έλεγχο για να γίνει πιο ασφαλή διάγνωση, βρέθηκε ασθενώς θετικό κατά τη διαδικασία των rapid tests που έγιναν για εργαζομένους στην εκπαίδευση (καθαρίστριες, σχολικούς τροχονόμους), καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου (τα τεστ των οποίων βγήκαν αρνητικά), σήμερα το απόγευμα στο χώρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.

 

Ήδη από πλευράς των ιθυνόντων του Δήμου και ειδικότερα των αντιδημάρχων Παιδείας Γρ.Τριανταφυλλόπουλο - Διοικητικής Υποστήριξης Μ.Σταυροπούλου και πρόεδρο Σχ.Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δ.Ελευθεριώτη, δρομολογήθηκαν όλες οι ενέργειες σε συντονισμό με τον διευθυντή του σχολείου, τον σύλλογο Γονέων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων με την παράλληλη ενημέρωση στο σύνολο των εμπλεκομένων αρμοδίων φορέων.

Να σημειώσουμε ότι το 9ο Δημοτικό Σχολείο συστεγάζεται με το 1ο Νηπιαγωγείο στο οποίο και εκεί θα γίνει απολύμανση και δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Πέμπτη.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθούν rapid tests πάλι στο χώρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας για τους εκπαιδευτικούς του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και του 1ου Νηπιαγωγείου και εργαζόμενους του σχολείων αλλά και από άλλες σχολικές μονάδες, ενώ θα γίνει προσπάθεια να έρθει και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου