ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Ακράτα: Προληπτική απολύμανση σε 1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο – Θετικός διεγνώσθη πατέρας μαθήτριας που δούλεψε στους χώρους του νηπιαγωγείου

Αγαπητοί γονείς,

Δεν προλάβαμε να πούμε καλό μήνα και οι εξελίξεις μας πρόλαβαν. Σας ενημερώνουμε ότι οργανώσαμε απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος νηπιαγωγείου και 1ου δημοτικού σχολείου σήμερα το πρωί, 1 Φεβρουαρίου 2021 για λόγους καθαρά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ, καθώς πατέρας μαθήτριάς μας που διεγνώσθη θετικός δούλεψε στους χώρους του  νηπιαγωγείου το Σαββατοκύριακο. Η οικογένεια έχει τεθεί σε 14ημερη καραντίνα, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. 

 

Δεν γνωρίζουμε εάν μαθητής ή μαθήτριά μας είναι θετικός -ή.

 

Θα σας παρακαλούσαμε να μην θορυβηθείτε, να είστε προσεκτικοί, να τηρείτε τους κανόνες προστασίας για την πανδημία. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε την δυσχερή κατάσταση που χτύπησε την περιοχή μας. 

 

Η ατομική μας ευθύνη ΣΥΝΑΝΤΑ τη συλλογική ευθύνη.

 

Αύριο, λειτουργούμε κανονικά με την υπόδειξη να έχουν τα παιδιά σας διπλή και τριπλή μάσκα στην τσάντα τους (ώστε να την αλλάζουν τακτικά) μέσα στην ημέρα.

 

Ευχαριστούμε τη Σχολική Επιτροπή του Δ. Αιγιάλειας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας να απολυμανθούν οι χώροι του σχολείου.

 

1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Η Δ/ντρια του σχολείου και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου