ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ένωση Περιπτερούχων Παντοπωλών Αιγιαλείας: Ικανοποίηση για την επίλυση του ζητήματος των προστίμων στα περίπτερα

Η Ένωση Καπνοπωλών, Περιπτερούχων και καταστημάτων Παντοπωλείων, Ψιλικών και Συναφών Ειδών Αιγιαλείας, επιθυμεί να εκφράσει την ικανοποίησή της για την επίλυση του ζητήματος των προστίμων στα περίπτερα. 

 

Ένας πολυετής αγώνας που οδήγησε στην οικονομική επιβάρυνση των περιπτερούχων με δικαστικά έξοδα και άλυτα προβλήματα αφού το πρόβλημα γινόταν μπαλάκι από υπεύθυνο σε υπεύθυνο και από υπηρεσία σε υπηρεσία, ζημιώνοντας οικονομικά τους περιπτερούχους ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας.

 

Την λύση έδωσε η υλοποίηση της υπόσχεσης του Δημάρχου Αιγιαλείας κυρίου Καλογερόπουλου ο οποίος είχε ενημερωθεί τόσο από την Ένωσή μας όσο και από τους στενούς συνεργάτες του, με την πρότασή του στην Οικονομική Επιτροπή για την διαγραφή των προστίμων και αδειοδότηση των περιπτέρων που είχαν προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα παραστατικά. 

 

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο κύριο Καλογερόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και όλα τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, που ομόφωνα αποφάσισαν την διαγραφή των προστίμων δίνοντας ένα τέλος στον χρόνιο γολγοθά μας.

Η αγαστή συνεργασία μας με τον Δήμο Αιγιαλείας συνεχίζεται απρόσκοπτα για την επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν την καθημερινότητά μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                   Ο Γ.Γραμματέας

 Γεώργιος Τσινάκης                      Πάνος Γεωργακόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου