ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ: «Ο κ. δήμαρχος εκτίθεται ανεπανόρθωτα με αχρείαστους εντυπωσιασμούς - Τον διαψεύδουν τα ίδια τα γεγονότα»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν στο ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας Αιγίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Με έκπληξη διαβάσαμε στην εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ τις δηλώσεις του  Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστου Μπούρα ο οποίος λέει: «Δεν υπάρχει κάποια αναφορά στα πρακτικά της Συγκλήτου που να δείχνει πως η μεταφορά του Τμήματος από το Αίγιο στην Πάτρα παραπέμπεται στις καλένδες. Καταρχάς, εγκαταστάσεις υπάρχουν στην Πάτρα. Ο κ. δήμαρχος κάνει τριακόσια βήματα μπροστά. Μην φτάνουμε ακόμα σε κάποιο ΦΕΚ. Εγώ δεν ερμηνεύω την απόφαση της Συγκλήτου ότι η μεταφορά της Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα πάει στις καλένδες. Μην κάνουμε άλματα στο μέλλον....».

 

Η παραπάνω δήλωση, σε αντίθεση με την θριαμβολογία του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου, την έκφραση ικανοποίησης για την απόφαση της Συγκλήτου και την εκτίμηση πως «πρόκειται για θετική εξέλιξη, που παραπέμπει την μεταφορά του ΑΕΙ Αιγίου στις καλένδες» μας προκαλεί, όχι μόνο προβληματισμό αλλά και τρόμο για την ελαφρότητα με την οποία η Δημοτική Αρχή διαχειρίζεται το πολύ σοβαρό ζήτημα για την πόλη και την περιοχή της Αιγιάλειας.

 

Καλώ και πάλι, προσωπικά τον δήμαρχο, να εγκαταλείψει τους, γνωστούς σ' αυτόν και αχρείαστους εντυπωσιασμούς και να προσηλωθεί, με την σοβαρότητα που πρέπει, στην επιτυχή έκβαση της συλλογικής προσπάθειας αποτροπής απώλειας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

 

Με τα όσα, τόσο αυτός ως Δήμαρχος όσο και τα φερέφωνά του στην «συμμαχική» Δημοτική Αρχή, λένε δημόσια, αλλά τα ίδια τα γεγονότα τους δυστυχώς τους διαψεύδουν, ένα μόνο καταφέρνουν.

 

Να εκτίθενται ανεπανόρθωτα, αλλά κυρίως να εκθέτουν και να βλάπτουν σοβαρά τον τόπο».      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου