ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Αίγιο: Τι έδειξαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έγιναν στα Ψηλαλώνια

Στο πλαίσιο των ελέγχων με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε στη διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για το κοινό, την Πέμπτη 25 Μαρτίου στο Αίγιο και ειδικότερα στη πλατεία Υψηλών Αλωνίων, ώρες από 9 π.μ. έως 2:30 μ.μ.

 

Οι έλεγχοι διεξήχθηκαν σε συνεργασία του ΕΟΔΥ με τον Δήμο Αιγιαλείας, κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε η αντιδήμαρχος διοικητικής υποστήριξης και πρόνοιας κα Μαρία Σταυροπούλου.

 

Πραγματοποιήθηκαν 351 rapid tests και προέκυψε 1 θετικό (αφορά σε άνδρα 16 ετών).

 

Το συγκεκριμένο άτομο που βρέθηκε θετικό υποβλήθηκε άμεσα και σε μοριακό έλεγχο και αναμένει τα αποτελέσματα από το εργαστήριο ώστε να γίνει επιβεβαίωση. 

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν περίπου όπως την προηγούμενη φορά που είχαν διεξαχθεί rapid tests, πάλι στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο.

Θυμίζουμε ότι στους δειγματοληπτικούς ελέγχους που είχαν γίνει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021, είχαν γίνει 394 rapid tests και είχαν προκύψει 6 θετικά.

 

Πάντως αρκετοί ήταν αυτοί που, μέσω των social media, είχαν εκφραστεί με αρνητικά σχόλια για την επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας, εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, για την διεξαγωγή δειγματοληπτικών ελέγχων, αλλά και για άλλους λόγους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου