ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Γ’ Εθνική: Διαγόρας-Παναιγιάλειος - Σήμερα στις 16.00 το γειτονικό ντέρμπι στα Βραχνεΐκα

Με την 12η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα ο 9ος Όμιλος της Γ’΄Εθνικής.  

Στο γειτονικό ντέρμπι στα Βραχνεΐκα θα παίξουν Διαγόρας-Παναιγιάλειος με τους γηπεδούχους του Ζήκου σε περίπτωση νίκης να έχουν βάσιμες ελπίδες να κυνηγήσουν την πρωτιά και από την άλλη το σύνολο του Γκόφα με «διπλό» να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος (εξαρτάται βέβαια και τι αποτέλεσμα θα φέρει η Ζάκυνθος).


Μεγάλο το ενδιαφέρον στο ματς στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά για το τι θα κάνει η Ζάκυνθος κόντρα στον Πάμισο Μεσσήνης, με τους γηπεδούχος να καίγονται για να παραμείνουν στην κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νίκη για να πάρουν αβαντάζ για την πρωτιά του Ομίλου.

 

Η Αχαϊκή αντιμετωπίζει εντός έδρας το Διαβολίτσι και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, ενώ η Θύελλα παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου. Στα άλλα δυο ματς, ο Ναυπακτιακός Αστέρας κοντράρεται στη Ζάκυνθο με το Τσιλιβί, ενώ ο Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Αίαντα Γαστούνης.

 

Ρεπό έχει ο ΠΑΟ Βάρδας.

 

Στις 4μ.μ. τελικά σήμερα ή ώρα έναρξης του 9ου ομίλου της Γ Εθνικής. Αρχικά ορίστηκε στις 15:45, στη συνέχεια υπήρξε αλλαγή επαναφέροντας τα ματς στις 17:00, ωστόσο την Παρασκευή είχαμε εκ νέου αλλαγή με την ώρα έναρξης στις 16:00.

 

Ο βασικός λόγος της αλλαγής, στην οποία συναίνεσαν και οι υπόλοιπες ομάδες ήταν για συγκοινωνιακούς λόγους που αφορούν τα παιχνίδια του ΑΟ Τσιλιβή με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και του Εθνικού Σκουλικάδου με τη Θύελλα Πατρών.

 

Αυτή η εξέλιξη θα ωφελήσει και τον ΑΠΣ Ζάκυνθος που έχει ταξίδι στη Μεσσήνη και θα χρειαστεί αρκετή ώρα μέχρι να επιστρέψει ώστε να προλάβει το καράβι και να γυρίσει στο νησί μας εγκαίρως.

 

Βαθμολογία

 

1.AΠΣ Ζάκυνθος 22

2.Παναιγιάλειος 21

3.Διαγόρας Βραχνεΐκων 19

4.ΠΑΟ Βάρδας 17

5.ΑΟ Διαβολιτσίου 16

6.Ναυπακτιακός Αστέρας 16

7.Αίας Γαστούνης 16

8.Εθνικός Σκουλικάδου 14

———–

9.Αχαϊκή 13

10.Πάμισος Μεσσήνης 12

11.Παλληξουριακός 7

12.Θύελλα Πατρών 5

13.ΑΟ Τσιλιβή 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου