ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας στις 29 Ιουνίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7- 6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), την εικοστή ενάτη (29) Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης απόρριψης αποβλήτων Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας».

 

2. Καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ: Ενότητα 1 «ΟΔΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ».

 

3. Καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την εκτέλεση του έργου: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».

 

4. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατεδαφίσεις επικίνδυνων κατασκευών Δήμου Αιγιαλείας» (2019).

 

5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου Αιγιαλείας».

 

6. Έγκριση διαγραφής μέρους μισθωμάτων έτους 2020 (λόγω COVID-19).

 

7. Έγκριση διαγραφής τελών Ακίνητης Περιουσίας & Νεκροταφείου Δ.Ε. Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας.

 

8. Έγκριση διαγραφής τελών Ακίνητης Περιουσίας Δ.Ε. Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου