ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Σφυρίζοντας αδιάφορα

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες ένα θέατρο παραλόγου. Παραγωγοί-Επενδυτές παράγοντες, δημοσιογράφοι και μια ολόκληρη κοινωνία ασχολείται με τις εκλογές των Συνεταιρισμών, το ποιος θα βγει σε κάθε χωριό και τελικά ποιος θα έχει το 51% και πάνω για να διαχειριστεί την Α.Ε.!

 

Αλήθεια στα χωριά που έγιναν οι εκλογές και σε αυτά που θα γίνουν ακούστηκε για την σταφίδα κάποια άποψη ή πάρθηκε κάποια απόφαση από τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεταιρισμών και τις Γενικές Συνελεύσεις ως πρωτοβάθμια όργανα ή μείναμε μόνο στα Διαδικαστικά;

 

Από την άλλη κόντρες και απειλές για το ποιος θα πάρει την υποτιθέμενη επιχορήγηση από το Κράτος (ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ) για να σώσουν τις επιχειρήσεις τους και να γεμίσουν τα παντελόνια!

 

Συσκέψεις επί συσκέψεων παραγόντων - βουλευτών και εμπόρων για το καλό των σταφιδοπαραγωγών αλλά χωρίς τους παραγωγούς!

 

Για την τιμή της σταφίδας, την εξόφληση που δεν θα πάρουμε και τα υποτιθέμενα αποθέματα που κανείς δεν ξέρει πόσα είναι τελικά (γιατί άλλα λέει η EUROSTAT) δεν ασχολείται κανείς!

 

Από τον Μάρτιο όμως καλλιεργείτε ένα κλίμα ότι για την φετινή χρονιά το προϊόν θα έχει πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς να υπολογίζουν αυτοί που τα γράφουν τις επιπτώσεις από ένα τέτοιο ενδεχόμενο πρώτα για τους παραγωγούς και μετά για όλη την κοινωνία του Αιγίου! 

 

Όλοι εμείς λοιπόν οι αγρότες ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ και περιμένουμε να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. ΜΗΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου