ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Συλλυπητήριο μήνυμα για το χαμό του Δάσκαλου Κώστα Πολύζου

Φτωχότερη η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και η τοπική κοινωνία από σήμερα μετά το χαμό του εκπαιδευτικού και φίλου Κώστα Πολύζου. 

Όλα αυτά τα χρόνια γνωριμίας και φιλίας με τον φίλο δάσκαλο Κώστα Πολύζο, εκτιμήσαμε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητα που τον διέκρινε στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, το χιούμορ του που έδινε πάντα ζωή στις παρέες. Ήταν ο καλός μας φίλος που ξέραμε ότι θα ήταν δίπλα μας στις χαρές και στις λύπες μας.

 

Εξαίρετος εκπαιδευτικός με καρδιά μικρού παιδιού, αγαπούσε το επάγγελμά του, αγαπούσε τα παιδιά, τους μικρούς του μαθητές σαν δικά του παιδιά.

 

Έντονη και η παρουσία του και η προσφορά του και στην τοπική κοινωνία. Τον θυμόμαστε νύχτες ατελείωτες να σχεδιάζει σκηνικά για κάποια σχολική γιορτή ή για κάποια παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου στον οποίο είχε για χρόνια δραστηριοποιηθεί, να οργανώνει εκδρομές, αλλά και να μελετά για να γίνει ο ίδιος καλύτερος δάσκαλος.

 

“Μία αστραπή η ζωή μας και όμως προλαβαίνουμε” και εσύ φίλε «Κώστα» πρόφτασες να δημιουργήσεις μία υπέροχη οικογένεια, να δημιουργήσεις φιλίες και γνωριμίες, να προσφέρεις τα μέγιστα στο βαρύ και δύσκολο καθήκον της μόρφωσης και της διάπλασης των παιδιών, που σου ανέθεσε η πολιτεία. Όλοι όσοι σε γνώριζαν εκτίμησαν το χαρακτήρα σου και τη μεγάλη σου καρδιά.

 

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας δάσκαλε, φίλε και συνάδελφε.

 

Θα μείνεις για πάντα ζωντανός στη σκέψη και στην ψυχή μας.

 

Σύλλογος Διδασκόντων Δ. Σ. Αιγείρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου