ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ανατολική Αιγιάλεια: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης αυθαίρετα εγκαταστημένων ομπρελών και άλλων αντικειμένων

Υποστηρίζοντας με συνέπεια τη θέση μας ότι, «οι παραλίες ανήκουν σε όλους και δεν αποτελούν προεκτάσεις των εξοχικών κατοικιών», σήμερα, 28 Ιουλίου 2021, συνεργείο του Δήμου Αιγιαλείας, απομάκρυνε από το παραλιακό μέτωπο των Κοινοτήτων Συλιβαινιωτίκων, Κραθίου και Αιγείρας τις αυθαίρετα σταθερά εγκαταστημένες ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.λ.π., παρουσία του προέδρου της κοινότητας Συλιβαινιωτίκων κου Παναγιώτη Κρικέτου, του πρόεδρου του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας κου Γεώργιου Σακελλαρόπουλου καθώς και με τη συνδρομή του Α.Τ. Ακράτας. 

 

Τα παραπάνω αναφέρει η Αντιδήμαρχος Διοικητικής Υποστήριξης και αρμόδια για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος των Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας και Αιγείρας, Μαρία Σταυροπούλου, επισημαίνοντας ότι «Ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2021 αλλά δυστυχώς κρίθηκε αναγκαίο να επαναληφθεί, καθώς μερίδα λουόμενων εμμένει στην τακτική της «ρεζερβέ» παραλίας αδιαφορώντας για όσους αναζητούν μια θέση να απολαύσουν το μπάνιο τους, σεβόμενοι τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της παραλίας!».

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτης Κρικέτος, ανάφερε τα εξής: «Παρακαλούμε θερμά, τους λουόμενους, ντόπιους και παραθεριστές, να μην ξανατοποθετήσουν και εγκαταλείψουν αντικείμενα στον Αιγιαλό, διότι την επόμενη φορά εκτός της κατάσχεσης θα επιβληθούν και τα ανάλογα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας».



 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου