ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Αιγιάλεια: Nέα στοιχεία για τον θάνατο της 88χρονης στη Κρήνη

Aποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία για τον τρόπο που φέρεται να βρήκε τον θάνατο η 88χρονη Αρετή Μιχαλοπούλου η σορός της οποίας βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη μετά από δύο και πλέον εβδομάδες ερευνών από την εξαφάνιση της από το χωριό Κρήνη του Δήμου Αιγιαλείας.

 

ΙΧΝΗ


Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβαν τον χειρισμό της υπόθεσης, προκύπτει η άτυχη ηλικιωμένη περπάτησε για περίπου ένα χιλιόμετρο και βρέθηκε στη δύσβατη βραχώδη περιοχή. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», φαίνεται πως εγκλωβίστηκε. 

 

Στο σημείο εντοπίστηκαν ίχνη – πατήματα – που οδηγούν στο συμπέρασμα πως η 88χρονη, επιχειρούσε να βρει δίοδο διαφυγής, η μορφολογία του εδάφους όμως ήταν τέτοια που δεν της το επέτρεπε. Αποτυπώματα βρέθηκαν μια ανάσα κυριολεκτικά πριν από το γκρεμό.

 

Άλλωστε και ο γιος της Γιάννης Μιχαλόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», μετά την εύρεση της από τον σκύλο της 1ης ΕΜΑΚ Αθήνας, είχε εκφράσει την απορία πως κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο η μητέρα του επισημαίνοντας, «Βρέθηκε σε περιοχή πολύ δύσκολη να περάσει άνθρωπος. Και να ήθελε να πάει δεν μπορούσε, ήταν δύσβατος ο τόπος για την ηλικία της».

 

ΣΟΡΟΣ


Οι όποιες προσπάθειες απεγκλωβισμού της, έγιναν ακόμα δυσκολότερες όταν έπεσε το σκοτάδι, δεδομένου πως η ηλικιωμένη, εθεάθη σύμφωνα με μαρτυρίες τελευταία φορά στην Κρήνη περίπου στις 7.30 το απόγευμα της 24ης Ιουνίου. Εκτιμάται πως έγινε βορά άγριων ζώων της περιοχής – πιθανόν τσακάλια – και πως όταν δέχθηκε την «επίθεση» ήταν ήδη νεκρή. Η σορός εντοπίστηκε διαμελισμένη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως τμήματά της βρέθηκαν ακόμα και σε απόσταση 150 μέτρων, από το σημείο εντοπισμού της.

 

Στην παρούσα φάση η έρευνα από την αστυνομία έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο φάκελος παραμένει ανοιχτός, έως ότου συμπεριληφθούν σε αυτόν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

 

www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου