ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση στην Πλατεία «Χρ. Αρφάνη» των Συλιβαινιωτίκων

Στην κατάμεστη Πλατεία «Χρ. Αρφάνη» των Συλιβαινιωτίκων, την Πέμπτη 26 Αυγούστου,  πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «περίΤΕΧΝΩΝ».

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΚΡΆΤΑΣ και η Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών κ. Μαρία Σταυροπούλου, ο Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γούτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, κ Παναγιώτης Γιαννούλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου. 

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Κρικέτος, καλωσόρισε τον κόσμο λέγοντας:

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σας καλωσορίζω στην καταπράσινη όμορφη Πλατεία των Συλιβαινιωτίκων. Πριν κάμποσα χρόνια, δεν λέω πόσα, ήμουν και εγώ ένας από τα παιδιά που αγωνιζόμαστε στην ομάδα του ΑΠΟ Ακράτας, όπως λεγόταν τότε η ομάδα μας, και καποιοι έπαιρναν στις πλάτες τους, την ευθύνη αλλά και την οικονομική επιβάρυνση από την συμμετοχή στα πρωταθλήματα των κατηγοριών που συμμετείχαμε. Σήμερα λοιπόν τα παιδιά ενός από αυτούς που οδήγησαν τον ΑΠΟ Ακράτας σε ασφαλή μονοπάτια, του Αειμνήστου Χρήστου Αλέφαντου, ο Κώστας και ο Νίκος, αλλά και άλλα παιδιά της περιοχής μας, καλούνται να συνεχίσουν το έργο των προηγουμένων. 

Με μια μεγάλη διαφορά. Η ομάδα μας σήμερα μετά την συνένωση με την ομάδα της Αιγείρας, διεύρυνε τους ορίζοντες της, και μεγάλωσε την ανταγωνιστικότητα της. Ακόμη άλλαξε και το όνομά της που έγινε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΚΡΑΤΑΣ. Τα παιδιά από τους 2 πρώην Δήμους, μεγαλώνουν πλέον μαζί, διασκεδάζουν μαζί, αθλούνται πλέον μαζί. Δικαιωθήκαμε όσοι είμαστε τότε υπέρμαχοι αυτής ιδέας. Σήμερα λοιπόν καλούμαστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτών των παιδιών, συμμετέχοντας στην αποψινή εκδήλωση. 

Στην προσπάθειά μας αυτή, μπροστάρης είναι ο Σύλλογός μας, περίΤΕΧΝΩΝ, που έσπευσε να πλαισιώσει την εκδήλωση με αυτούς τους καταπληκτικούς μουσικούς. Παρακαλώ ένα  μεγάλο χειροκρότημα για αυτά τα παιδιά. Και βέβαια η Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων, αρωγός στην προσπάθεια, που με την βοήθεια της ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας και της Προέδρου της κας Μαρίας Τσουκαλά, αλλά και της Αντιδημάρχου μας κας Μαρίας Σταυροπούλου, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ, την αποψινή εκδήλωση. Εύχομαι σε όλους καλή βραδιά και στην ομάδα μας καλή πορεία. Σας ευχαριστώ».  


Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Αιγιαλείας απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και ακολούθησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου, για τον οποίο έγινε η εκδήλωση. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Συλλόγου «περίΤΕΧΝΩΝ».

Το χειροκρότημα των παρευρισκομένων για τους καλλιτέχνες του Συλλόγου αλλά και τους διοργανωτές της βραδιάς «ακούστηκε» σε όλη την περιοχή.

Ευχόμαστε όλοι στην ομάδα καλή πορεία στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου