ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ο κινητός κινηματογράφος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην παραλία Ελαιώνα

Ο κινητός κινηματογράφος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Τρίτη 24 Αυγούστου, κάνει μια…στάση στην παραλία Ελαιώνα για την προβολή της ταινίας «Για Πάντα». Ο Γιάννης Παπαδάκος σκηνοθετεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού σε μία ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις στην σύγχρονη κοινωνία, με άρωμα βινυλίου, γυρισμένη στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας.


Η υπόθεση: O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα! Η ταινία είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. 

 

Η διοργάνωση θερινών προβολών περιφερειακού κινητού κινηματογράφου στόχο έχει να δώσει τη δυνατότητα  σε όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του κινηματογράφου. Οι προβολές συνεχίζονται έως τα τέλη Σεπτεμβρίου σε περιφερειακούς Δήμους της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

 

Ώρα έναρξης: 21.30. Είσοδος ελεύθερη.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων 2021 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου