ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Κατηγορηματική διάψευση από τον φερόμενο ως δράστη εξ αμελείας εμπρησμού για δήθεν παραδοχή της ευθύνης του

Λειτουργώ ως πληρεξούσιος δικηγόρος των δύο φερομένων ως δραστών εμπρησμού εξ’ αμελείας αναφορικά με την πρώτη πυρκαγιά που έλαβε χώρα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ζήρια Αιγιαλείας την Δευτέρα 26-07-2021.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας σας (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ) (https://pelop.gr/) της Παρασκευής 06-08-2021 το άρθρο της κ. Μαρίας Παπαγιαννακοπούλου με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ζήρια: Έπιασαν τον εμπρηστή – Έβαλε την πρώτη σπίθα και το έσκασε» βρίθει αναληθειών.

 

Έχοντας πλήρη γνώση της υποθέσεως και της σχετικής δικογραφίας, ως πληρεξούσιος δικηγόρος των φερομένων ως δραστών εξ’ αμελείας εμπρησμού για την πυρκαγιά της 26ης Ιουλίου 2021 στην περιοχή της Ζήριας Αιγιαλείας, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρω ότι ουδέποτε οι φερόμενοι ως δράστες παραδέχθηκαν την οιαδήποτε ευθύνη τους για την πρόκληση της πυρκαγιάς, ούτε φυσικά ότι αυτή προκλήθηκε από οιαδήποτε ενέργειά τους.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

1. Και οι δύο εντολείς μου ουδέποτε παραδέχτηκαν την σε βάρος τους κατηγορία για εμπρησμό εξ’ αμελείας, άρα ούτε ο ένας εξ’ αυτών παραδέχθηκε πως ευθύνεται για την πρόκληση της πυρκαγιάς όπως αναληθώς αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας σας.

 

2. Την 26-07-2021 δεν διενεργήθηκαν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε σπίτι όπως αναληθώς αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας σας.

 

3. Ουδένα διοικητικό πρόστιμο βεβαιώθηκε στους εντολείς μου, άρα αναληθώς αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας σας ότι βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο σε έναν εξ’ αυτών.

 

Η συμπτωματική παρουσία τους στην περιοχή σε συνδυασμό με έναν αυθαίρετο συνειρμό ότι προκλήθηκε σπινθήρας από εργασία στην οποία ειδικεύονται, οδήγησαν στην συνήθη διαδικασία της δίωξης, πλην όμως η κατηγορία είναι έωλη και με βεβαιότητα θα καταρριφθεί κατά την επ’ ακροατηρίω διαδικασία.

 

Ρητώς επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματος των εντολέων μου.

 

Αίγιο, 30-08-2021

 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣ. ΦΛΩΡΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΛΟΝΤΟΥ 17
ΑΙΓΙΟ Τ.Κ. 25100

ΤΗΛ/FAX: 26910 62620

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου