ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Μήνυμα Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για τον Δεκαπενταύγουστο

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου βιώνοντας έντονα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, να κάνω μια κατάθεση ψυχής και να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Εμπόρους, τους συμπολίτες, τις εορτάζουσες και εορτάζοντες της Αιγιάλειας αλλά και ολόκληρης της χώρας μας. 

 

Με τις καταστροφικές φωτιές των τελευταίων ημερών ζήσαμε βιβλική καταστροφή και στην επαρχία μας, αλλά και σε πολλούς νομούς της πατρίδας μας. Μαζέψαμε και παραδώσαμε άμεσα βοήθεια στα καμένα ορεινά χωριά του νομού Ηλείας υπό την επίβλεψη μου, για να παραδοθεί η βοήθεια εκεί που πρέπει και όπως πρέπει και ω του θαύματος μέσα σε δύο μέρες ξαναμαζεύτηκαν από τους συμπολίτες μας πολλά είδη πρώτης ανάγκης. Ήδη επικοινωνούμε και ετοιμαζόμαστε για δεύτερη αποστολή βοήθειας στα καμένα της βόρειας Εύβοιας. 

 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές δείχνουμε όλοι μας την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη μας προς τους πληγέντες  Έλληνες αδερφούς μας. Άλλωστε εμείς οι Αιγιαλείς έχουμε υψηλό το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς  μετά τον καταστροφικό σεισμό του '95 και τις φωτιές του ΄07. Εύχομαι η Παναγιά μας, να μας δίνει Δύναμη, Υγεία και Φώτιση για να μπορούμε να παλεύουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας, για το υπερμέγιστο αγαθό της Ελευθερίας και της ατομικής αλλά και της Πατρίδας μας από όποιον την επιβουλεύεται. 

 

Παναγία μας, δώσε μας την Χάρη σου!! Χρόνια πολλά Ελλάδα μας!!

 

Με τιμή

Λάμπης Π.Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου