ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αρχίζουν από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι covid-19 στο Κέντρο Υγείας Αιγίου

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

 

Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 ως τις 20:30), στην πλατεία Πυροσβεστείου (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) και στο οίκημα «ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ» του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

 

Όπως πρώτοι μάθατε από το dimzoits.blogspot.com, από την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στον χώρο «ΜΑΝΑ και ΠΑΙΔΙ» του Κέντρου Υγείας Αιγίου (που θα είναι πλέον σταθερό σημείο δωρεάν επιβεβαιωτικού ελέγχου covid-19 του ΕΟΔΥ), διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων προς τον γενικό πληθυσμό, ώστε να υπάρχει επιδημιολογική επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας. Οι ώρες διενέργειας των ελέγχων θα είναι 09:00 με 15:00, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.

 

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην πρώτη ημέρα έναρξης των δειγματοληπτικών ελέγχων στο Κέντρο Υγείας Αιγίου θα παραβρεθεί ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου