ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Παρέμβαση της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» για την νομιμότητα δύο εισηγήσεων στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρέμβαση της δημοτικής παράταξης «Ποιοτική Αιγιάλεια» σχετικά με την νομιμότητα δύο εισηγήσεων στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

https://dimzoits.blogspot.com/2021/09/blog-post_26.html?fbclid=IwAR14zaDo38K0DcEbUBBTKuaYVfBq0BGLXeuE4NEmLkiPEiCE3bKXbinzZu0

 

«Κύριε πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι του δημοτικού μας συμβουλίου, 

σχετικά με τα δύο θέματα της ημερησίας διατάξεως, που αφορούν απευθείας αγορά οικοπέδων- μια στο Αίγιο και μια στην τοπική κοινότητα Μαυρικίου- οι εν λόγω εισηγήσεις δεν παράγουν νόμιμες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου. 

 

Απαιτούνται τα χρηματικά ποσά των αγορών, τα οποία, αν υπερβαίνουν τις 58.000€, πρέπει να συνοδεύονται και από έκθεση ορκωτών Ελεγκτών. 

 

Σε κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική η πλειοψηφία που απαιτείται για την λήψη των αποφάσεων αυτών. (17 και 22 ψήφοι αντίστοιχα)

 

Συνεπώς, κ. πρόεδρε, ή θα αποσύρετε από την σημερινή συνεδρίαση τα δύο θέματα αυτά, προκειμένου να τα προετοιμάσετε σωστά ή θα αποστείλετε τις κατά τον νόμο ορθές εισηγήσεις, προκειμένου να έχουμε τον χρόνο να τις μελετήσουμε και να ψηφίσουμε με την δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα. 

 

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες». 

Βασιλική Ψυχράμη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 


«Η προχειρότητα της δημοτικής αρχής στον τρόπο λειτουργίας της συνεχίζεται και καλά κρατεί. Οι δημότες όμως απαιτούν και δικαιούνται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Με αποφάσεις "στο περίπου", η δημοτική αρχή απλώς επιχειρεί να δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις στους δημότες ότι τάχα κάνει έργο, ενώ η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη», επισημαίνει χαρακτηριστικά η κα Βασιλική Ψυχράμη.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου