ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Αδυναμία αποδοχής επιπλέον αιτήσεων για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Τα Αγγελουδάκια»

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι αδυνατεί να κάνει δεκτές επί πλέον αιτήσεις ενδιαφερομένων για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Τα Αγγελουδάκια» δεδομένου ότι:

 

1. Έχει ήδη συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, στο οποίο είναι ενταγμένος ο Σταθμός, αριθμός θέσεων,

2. Η δυναμικότητα του Σταθμού σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του είναι αυστηρά προκαθορισμένη.

 

Η Ιερά Μητρόπολη δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ευχαριστεί θερμά όλους τους ενδιαφερομένους για την εμπιστοσύνη τους και την εκδήλωση προτίμησης προς τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητροπόλεώς μας, εύχεται στους μικρούς μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά, υγεία και θεία ενδυνάμωση, διαβεβαιώνει, τέλος, όλους τους ενδιαφερομένους ότι, όταν, συν Θεω, ολοκληρωθεί το νέο κτίριο, το οποίο ανηγέρθη με την ευλογία και την φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου π. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, κ. Αμβροσίου, κι όταν, επομένως, θα εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προδιαγραφές, τότε θα υπάρξει η δυνατότητα για την εξυπηρέτηση πολύ μεγαλύτερου αριθμού βρεφών και νηπίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου