ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αιγιαλείας διά τηλεδιάσκεψης

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ. 87/Α/7- 6-10) η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής Cisco Webex Meetings), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος Α’), στις δέκα πέντε (15) Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 το μεσημέρι για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

 

1. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού - δικαιολογητικά συμμετοχής/ τεχνικές προσφορές/ οικονομικές προσφορές - της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή όλων των μηχανημάτων (φωτοτυπικών, fax, εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων) των υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας και τοποθέτησης των αναλωσίμων που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία τους (εκτός χαρτιού)».

 

2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας και του Δήμου ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για την «Αποδοχή Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας».

 

3. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Μεταφορά απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας λόγω έκτακτης ανάγκης προς το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας», σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν. 3852/2010».

 

4. Έγκριση παροχής υπηρεσιών Αναγνώρισης, Ανάλυσης & Αξιολόγησης κινδύνων των Οργανικών Μονάδων του Δήμου Αιγιαλείας, για την ενδυνάμωση του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου και την βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας και υπηρεσιών του Δήμου μας.

 

5. Έγκριση Πρακτικού Γνωμοδότησης Αιτιολογήσεων Β’ Φάσης (30-07-2021) της Ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο: «Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη & Αγίου Ανδρέα» Δήμου Αιγιαλείας.

 

6. Έγκριση 8ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Αιγίου» Δήμου Αιγιαλείας.

 

7. Έγκριση 6ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευή – συντήρηση Σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων» Δήμου Αιγιαλείας.

 

8. Τροποποίηση της 245/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την: «Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Αιγιαλείας με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία με Δ.Τ. ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ, για την υλοποίηση της πράξης «Εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αιγιαλείας» και έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής».

 

9. Έγκριση διάθεσης θέσεων μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος –Τάξη μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ.

 

10. Αποδοχές έτους 2021 & συγκεκριμένα: α) Αποδοχή χρηματοδότησης Δήμων και ΔΕΥΑ της χώρας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες & β) Αποδοχή χρηματοδότησης Υπουργείου Εσωτερικών για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 που αφορούν στη χρονική περίοδο Μαΐου – Αυγούστου και έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

11. Έγκριση τέταρτης (4ης) Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» οικονομικού έτους 2021.

 

12. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για παραλλαγή δικτύου Δημοτικού φωτισμού, επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού κλπ.

 

13. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου μας εκτός των ορίων του Νομού Αχαΐας για την εκτέλεση υπηρεσίας.

 

14. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς σε παραποτάμια έκταση της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων, Δήμου Αιγιαλείας».

 

15. Έγκριση οριστικής παραλαβής της Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας συνδρομής στο έργο της Π.Υ. για κατάσβεση πυρκαγιάς σε παραποτάμια έκταση ποταμού Σελινούντα, ευρύτερης περιοχής Κοινότητας Μαυρικίου, Δήμου Αιγιαλείας».

 

16. Έγκριση διάθεσης & ειδίκευση πίστωσης για οικονομική βοήθεια ενδεών του Δήμου μας.

 

17. Έγκριση διαγραφής ποσών απόδοσης δικαιώματος κατάληψης κουβουκλίου περιπτέρου κ. Παπαναστασίου Ελένης του Γεωργίου.

 

18. Έγκριση διαγραφής κλήσεων λόγω εξόφλησης στα ΕΛΤΑ.

 

19. Έγκριση επιστροφής ποσών αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών Τ.Α.Π., Δημοτικού Τέλους και Δημοτικού Φόρου, Δημοτικής Ενότητας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας.

 

20. Έγκριση διαγραφής μέρους μισθωμάτων έτους 2020 (λόγω COVID-19).

 

21. Έγκριση διαγραφής τελών Τ.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας Δήμου Αιγιαλείας.

 

22. Έγκριση διαγραφής τελών Τ.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας.

 

23. Έγκριση διαγραφής τελών Άρδευσης Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας Δήμου Αιγιαλείας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου