ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου & Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας: Αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στην Ανατολική Αιγιάλεια - Θρηνούμε την απώλεια 5 συμπολιτών μας το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Με κοινή επιστολή τους προς τον Ε.Ο.Δ.Υ., η οποία κοινοποιείται στον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας, επισημαίνουν την αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στην Ανατολική Αιγιάλεια και ζητούν να επιληφθούν άμεσα της κατάστασης, ενώ παράλληλα όπως αναφέρουν πέντε συμπολίτες μας έχουν «φύγει» το τελευταίο δεκαπενθήμερο, κάνοντας την τραγική πρόβλεψη ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί.

Αναλυτικά στην επιστολή οι δύο σύλλογοι αναφέρουν τα εξής:

 

«Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια ανησυχητική αύξηση κρουσμάτων, στην Ανατολική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στους τέως Καποδιστριακούς Δήμους ΑΙΓΕΙΡΑΣ και ΑΚΡΑΤΑΣ.

 

Θρηνούμε την απώλεια 5 συμπολιτών μας το τελευταίο δεκαπενθήμερο και δυστυχώς προβλέπεται σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, αν κρίνουμε από τον αριθμό των νοσηλευομένων και διασωληνωμένων συμπολιτών μας.

 

Παρακαλούμε να επιληφθείτε άμεσα της κατάστασης και να θεωρήσετε δεδομένη την στήριξη του Ιατρικού και Φαρμακευτικού κόσμου της Ανατολικής Αιγιαλείας.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου