ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Αιγιάλεια: Δεν θα κλείσει η Ε.O. Πατρών-Κορίνθου μετά την ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα

Δεν θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών ο Δήμος Αιγιάλειας, όπως είχε προαναγγείλει, μετά την ακύρωση της έλευσης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

 

Όπως αναφέρει το www.pelop.gr, η ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα για την διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» του ΕΑΠ, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Αιγιάλειας, ο οποίος αποφάσισε τελικά ότι δεν έχει νόημα να προβούν στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος καλούσε την υπουργό να επισκεφθεί το Δημαρχείο προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρούσε σε Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως αντίδραση.

Κατεπείγουσα σύσκεψη των φορέων της περιοχής ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης", όπου υπήρξε ενημέρωση ότι αναμένετε ραντεβού με την Υπουργό Παιδείας την επόμενη εβδομάδα για το θέμα του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας.

Το συλλαλητήριο μεταφέρετε για τις 8/10 με σκοπό το μαζικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων, σχολείων, δημοσίου τομέα, υπηρεσιών, κλπ.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Δημοτικό Συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα με καλεσμένους όλους τους φορείς και τους βουλευτές για λεπτομέρειες και ανάληψη ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου