ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Πρώτο ουσιαστικό ενδιαφέρον από την κυβέρνηση για το ζήτημα της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας

Μετά από υπόμνημα, συνοδευόμενο από έγγραφα. που έστειλε πριν μια εβδομάδα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου στο γραφείο του πρωθυπουργού, για το ζήτημα της μεταφοράς του τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, επικοινώνησε σήμερα (13/10) το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Μπέσκο, συνεργάτης του πρωθυπουργού που έχει αναλάβει να εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα.  

 

Όπως αναφέρει ο κ. Μπέσκος, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: 

«Με ενημέρωσε ότι θα ζητήσει απόψεις από τη Γενική Γραμματεία Ανώτατης Εκπαίδευσης προκειμένου να λάβουν γνώση για ποιο λόγο μεθοδεύεται η όντως αδιανόητη για όλους τους Αιγιαλείς και χωρίς καμία λογική, σύμφωνα με το υπόμνημα μας, απόφαση της Συγκλήτου για το θέμα της μεταφοράς του τμήματος στην Πάτρα. 

Οι βουλευτές του νομού που ομόφωνα έχουν διατυπώσει τη θέση τους υπέρ της παραμονής του τμήματος οφείλουν να παρέμβουν δυναμικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Το τμήμα είναι υπόθεση όλων μας ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών σκοπιμοτήτων και πρέπει να παραμείνει στην πόλη μας. Δεν είναι δυνατό να υλοποιηθεί τέτοια απόφαση.

Εύχομαι το πρώτο ουσιαστικό ενδιαφέρον που διατυπώθηκε από την κυβέρνηση να έχει αίσιο αποτέλεσμα στο οποίο θα βοηθήσει η συστράτευση και ουσιαστική παρέμβαση των βουλευτών του νομού. Δεν αρκεί να λέμε να μείνει. Πρέπει να το εννοούμε και να το δείχνουμε εμπράκτως».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου