ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Δήλωση Γιώργου Παναγιωτόπουλου για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας

Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Η αδιαπραγμάτευτη στάση μου όλ`αυτά τα χρόνια και η προσήλωσή μου στις αρχές και τα ιδεώδη της παράταξής μας, με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας.

 

Σ αυτή τη μεγάλη διεθνή συγκυρία με τόσες μεγάλες προκλήσεις ταυτόχρονα, από την κρίση στα σύνορά μας μέχρι την πανδημία και τις οικονομικές επιπτώσεις, η πατρίδα μας χρειάζεται μια δυνατή ΝΔ στο «τιμόνι» προκειμένου να συνεχιστεί η διαχείριση των μεγάλων εθνικών ζητημάτων όπως μέχρι σήμερα ο πρωθυπουργός με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έπραξε. Κι αυτό απαιτεί μια ισχυρή περιφερειακή οργάνωση με Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις με ρόλο και θέσεις που θα εκφράζουν την πλατειά λαϊκή βάση του κόμματος.

 

Με αυτό το όραμα, της ισχυροποίησης της τοπικής μας οργάνωσης και της συσπείρωσης όλων των μελών και φίλων της ΝΔ κατέθεσα υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

 

Σας καλώ όλους μαζικά να συμμετάσχουμε στην δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία για να φτιάξουμε μια δυνατή ΔΗΜΤΟ που θα ισχυροποιεί το ρόλο της φιλελεύθερης παράταξής μας.

 

Στις 24 Οκτώβρη να είμαστε όλοι παρόντες στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των τοπικών μας οργανώσεων!

 

Προσδοκώ και αγωνίστηκα για μια εκλογική διαδικασία σε πολιτισμένο κλίμα με σεβασμό στους συνυποψήφιους και σε αυτό το πλαίσιο θα πορευτώ απαρέγκλιτα για μια οργάνωση ενωμένη και ικανή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων την επόμενη μέρα!

 

Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου